Velkommen hos Beerbike.dk – Danmarks største cykelbar.

 

Når du lejer hos Beerbike.dk følger der altid personale med til at styre cyklen og hjælpe jer undervejs – I skulle jo nødigt sidde med halvtomme glas i vores rullnde pub…

Vi sørger for, at ølcyklen bliver transporteret til hvor I skal køre, så I skal bare møde op med godt humør til nogle timers underholdende kørsel, der med garanti vil give jer fuld opmærksomhed.

Med i turen er følgende:

Levering & afhentning af Beerbike´en på Start-/ Slut adresser, du giver os.

Minimum tid på 2 timers kørsel

I kan afspille jeres musik via bluetooth-forbindelse. Der er hygge belysning under taget på Beerbike´en. Der er Chauffør & bartender, som vil gøre deres bedste, for at i aldrig glemmer jeres tur med Beerbike.dk

Så skal du og dine venner have noget ekstra opmærksomhed og en fantastisk oplevelse? Så bestil en tur med Beerbike.dk I har selvfølgelig mulighed for at få leveret både øl, sodavand, vin og meget mere med til jeres beerbiketur f.eks pris for 12,5 ltr øl på fustage 850 dkr.

Polterabend i København

Sjov start på festen

Bestil BeerBike

Skal du og dine venner have noget ekstra opmærksomhed og en fantastisk oplevelse? Så bestil en tur med BeerBike. I har mulighed for at få leveret både øl, sodavand, vin og meget mere med til jeres tur. Max. 14 personer.

Bestil den før din nabo herunder…

Se de seneste billeder af vores beerbike i galleriet

Polterabend fra Schweiz på Beerbike tur i København

Polterabend i københavn
book beerbike i københavn
Sjov start på festen