Velkommen hos Beerbike.dk – Danmarks største cykelbar.

 

Når du lejer hos Beerbike.dk følger der altid personale med til at styre cyklen og hjælpe jer undervejs – I skulle jo nødigt sidde med halvtomme glas i vores rullnde pub…

Vi har start og stoppe sted ved Nytorv 1 i hjertet af København så I skal bare møde op med godt humør til nogle timers underholdende kørsel, der med garanti vil give jer fuld opmærksomhed.

Som noget nyt i år tilbyder vi 1 times ture og 2 timers ture. Se mere her under book beerbike

Minimum tid på 1 timers kørsel

I kan afspille jeres musik via bluetooth-forbindelse. Der er hygge belysning under taget på Beerbike´en. Der er Chauffør & bartender, som vil gøre deres bedste, for at i aldrig glemmer jeres tur med Beerbike.dk

Så skal du og dine venner have noget ekstra opmærksomhed og en fantastisk oplevelse? Så bestil en tur med Beerbike.dk I har selvfølgelig mulighed for at få leveret både øl, sodavand, vin og meget mere med til jeres beerbiketur f.eks pris for 12,5 ltr øl på fustage 850 dkr.

Polterabend i København

Firmafest i København

Sjov start på festen

Bestil BeerBike

Skal du og dine venner have noget ekstra opmærksomhed og en fantastisk oplevelse? Så bestil en tur med BeerBike. I har mulighed for at få leveret både øl, sodavand, vin og meget mere med til jeres tur. Max. 14 personer.

Bestil den før din nabo herunder…

Se de seneste billeder af vores beerbike i galleriet

Polterabend fra Schweiz på Beerbike tur i København

Polterabend i københavn
book beerbike i københavn til firmafesten
Sjov start på festen i københavn